vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Reținut după ce și-a lovit fiica de 16 ani

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Roşiori de Vede au dispus reţinerea unui bărbat în vârsta de 40 ani, din localitate, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie.


La data de 15.06.2021, în jurul orelor 20.30, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Roşiori de Vede, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit-o pe fiica sa în vârstă de 16 ani.

În urma verificărilor efectuate şi ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
La data de 16 iunie a.c., bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, prezentându-se la adresa la care locuieşte fiica sa.

Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului Roşiori de Vede.

topul săptămânii