vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Reținuți după ce s-au încăierat pe fondul unui conflict mai vechi în afara țării

Șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 51 de ani, toți din Olteni, au fost reținuți de oamenii legii și sunt cercetați pentru încăierare, după ce s-au lovit reciproc cu obiecte contondente, pe fondul unui conflict mai vechi avut în afara țării.

“Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dobrotești au dispus reținerea a șapte bărbați din comuna Olteni, cu vârste cuprinse între 25 și 51 de ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare.

Activitatea infracțională reținută în sarcina persoanelor bănuite constă în aceea că, la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, folosindu-se de obiecte contondente, s-au lovit reciproc, în urma unui scandal izbucnit pe fondul unor discuții avute în afara teritoriului României”, a transmis IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, în urma administrării probatoriului, față de cei șapte a fost dispusă măsura reținerii, în cursul zilei de luni, bărbații fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentați instanței de judecată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

topul săptămânii