marți, mai 7, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Revoltător: Femeie din Alexandria, umplută de sânge de jandarmi, într-o stație de autobuz

S-a întâmplat seara, când femeia tocmai ieșise de la muncă. Această a mers să se întâlnească cu soțul ei, într-o stație de autobuz din Alexandria.

Soțul ei se află împreună cu un prieten, într-un magazin, au făcut ultimele cumpărături și au decis să mai zabovoască de vorbă în față unității alimentare, deschizând și câte o sticlă de bere, așa cum se obișnuiește în zona respectivă.

În scurt timp, o dubă de jandarmi aflată în tranzit prin zonă oprește și din ea coboară niște zdrahoni, care au decis să-i legitimeze pe cei doi bărbați, întrucât, legal, consumul de alcool în public este interzis, în afara spațiilor special amenajate, gen terase.

Între unul dintre bărbați și jandarmi a început o discuție contradictorie, iar oamenii legii s-au apucat să îl incatuseze, moment în care femeie a reproșat zdrahonilor că fac exces de zel.
Nici nu a stat pe gânduri, că unul dintre ei a jignit-o și a pleznit-o atât de tare, că a aruncat-o pe jos și umplut-o de sânge, sub privirile îngrozite ale martorilor.

Au urcat cei doi bărbați în dubă, iar femeia a sunat la 112, chemând poliția, colegii jandarmilor care, deși au cam același salariu cu militarii, muncesc cam de 4 ori mai mult. 

Tot polițiștii au fost cei care au ajuns când un grup de rromi au atacat un taximetrist ziua în amiază mare, în zona pieței, pe când vâsnicii jandarmi își făceau siesta, la soare, în zona gării, unde să nu-i deranjeze nimeni.

Urmează că victima să își scoată certificat medico legal și să depună plângere penală la parchetul militar împotriva celui care a considerat de cuviință să dea într-o femeie, doar că i s-a părut lui că e „moartă de beată”, deși această nu băuse strop de alcool, fiind iesita de la muncă de câteva minute.

Curios e că „oamenii legii” au revenit la locul cu pricina după plecarea polițiștilor, se pare în încercarea de a determina patronii localurilor din zonă să facă pierdute imaginile surprinse pe camerele video.

topul săptămânii