vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Sala de sport de la Dracea, plină de copii și în vacanță

În urmă cu aproape o lună, o nouă și modernă sală de sport se inaugura cu surle și trâmbițe în localitatea Dracea, la circa 25 km de Alexandria.

Pentru că mai multe voci spuneau că este o investiție inutilă, care va rămâne cu lacătul pe ușă, reporterii ImpactNEWS24 care au avut drum în zonă s-au abătut și în Dracea, să verifice dacă este într-adevăr așa, mai ales pentru că au văzut mai mulți copii pe trotinete îndreptându-se spre zona respectivă.

CITESTE SI: Sală de sport ultramodernă, la Dracea. Aceasta da clasă și celor din orașe

Sala se umplea de mai mulți copii, veniți la un club privat de sport, care își desfășoară activitatea în sala dotată inclusiv cu aer condiționat, iar cei mici se pregăteau să practice mai multe sporturi, printre care tenis și fotbal, la o temperatură optimă, în timp ce afară te topeai de cald.

Nu am reușit să stăm până la începerea efectivă a antrenamentelor, dar am încercat să luăm legătură telefonic cu primarul, care însă nu a fost disponibil să ne ofere un interviu video despre cât de dese sunt antrenamentele și cât de utilă este sala, fiind plecat din localitate, însă vom reveni, fiind plăcut impresionați la o primă vedere cu privire la activitățile desfășurate în moderna sală de la Dracea

topul săptămânii