vineri, mai 3, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Săptămâna Verde la școala din Bogdana s-a terminat cu control de la ISJ. Primarul Marin Pirnea a reclamat organizatorii

O acțiune care ar fi trebuit să bucure sufletele micuților elevi de la școala gimnazială din comuna Bogdana s-a terminat trist și nedrept pentru cei mici.

Scandalul politic creat de actualul primar, Marin Pirnea, a stricat bucuria părinților și a elevilor, doar pentru că Atelierele Creative la care au participat copiii au fost realizate cu sprijinul contracandidatul acestuia, Marius Soreață.

Pe scurt, la școala din Bogdana, în Săptămâna Verde, o firmă din București s-a prezentat la unitatea de învățământ cu mai multe materiale și a organizat o activitate prin care cei mici erau învățați cum să confecționeze diferite obiecte din materiale reciclabile.

Pe lângă această activitate, copiii au pictat ouă din lemn și s-au bucurat de o zi in care au învățat lucruri utile.


Când a aflat că această inițiativă ar fi aparținut contracandidatului său de la PNL, cu acordul directorului școlii, primarul Marin Pirnea a chemat de urgență Inspectoratul Școlar Județean, iar la fața locului s-a prezentat o doamnă, inspector general adjunct.

Firma care a organizat Atelierele Creative avea pregătite și câteva dulciuri pentru micuți, câte un ou cu ciocolată și un iepuraș de ciocolată, însă reprezentanții societății respective au fost nevoiți să le înmâneze copiilor aceste delicii pe stradă, ca să nu supere autoritățile locale.

Pentru că nu a fost găsit niciun element cu tentă politică în această acțiune, reprezentanta ISJ Teleorman a plecat fără să sancționeze acțiunea sau cadrele didactice.

Acest circ politic vine la scurt timp după ce a mai fost sancționată o acțiune frumoasă în comună, când același primar în funcție, Marin Pirnea, a chemat poliția să îi amendeze pe cei care făceau curat pe străzi, tot pentru că acțiunea era organizată de contracandidatul său.

topul săptămânii