27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Se întâmplă în Alexandria!

Mai toți cetățenii orașului știu seria dezvăluirilor și lungul șir de ilegalități din celebrul parc, Pădurea Vedea, locul plin de construcții ilegale, care în timp și-a micșorat dimensiunea cu mai multe hectare de teren, teren ce a ajuns din întâmplare la apropiații actualului primar.

Este evident faptul că, lugul șir de ilegalități din pădure s-a întâmplat atât cu girul și sub atenta supraveghere a primarului, dar și al celor de la Poliția Locală Alexandria și Administratia Domeniului Public Alexandria.

Așa cum este moda în primărie, marile jafuri se dau pe semnăturile altora. După ce am văzut cât de mult preț se pune pe bunurile orașului, am zis să văd care este situația în pădurea din zona PECO.

Șoc și groază!

Modul de operare este unul clasic pentru primăria municipiului: prima dată se aprobă prin HCL declararea ca bunuri aparținând domeniului privat de interes local al unor terenuri din municipiul Alexandria, iar apoi se aprobă vanzarea prin licitatie publica a acelorași terenuri apartinand domeniului privat de interes local.

Ei bine, terenurile respective fac parte din fondul forestier!

Practic primăria a vândut pădurea orașului, ceea ce deși este ILEGAL, pe mine nu mă mai miră, dar sunt curios ce păre au cei de la Garda Forestiera și cei din Romsilva – Direcția Silvică Teleorman, scrie Consilierul local Gabriel Bulumac

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE