miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Se întâmplă în Alexandria!

Mai toți cetățenii orașului știu seria dezvăluirilor și lungul șir de ilegalități din celebrul parc, Pădurea Vedea, locul plin de construcții ilegale, care în timp și-a micșorat dimensiunea cu mai multe hectare de teren, teren ce a ajuns din întâmplare la apropiații actualului primar.

Este evident faptul că, lugul șir de ilegalități din pădure s-a întâmplat atât cu girul și sub atenta supraveghere a primarului, dar și al celor de la Poliția Locală Alexandria și Administratia Domeniului Public Alexandria.

Așa cum este moda în primărie, marile jafuri se dau pe semnăturile altora. După ce am văzut cât de mult preț se pune pe bunurile orașului, am zis să văd care este situația în pădurea din zona PECO.

Șoc și groază!

Modul de operare este unul clasic pentru primăria municipiului: prima dată se aprobă prin HCL declararea ca bunuri aparținând domeniului privat de interes local al unor terenuri din municipiul Alexandria, iar apoi se aprobă vanzarea prin licitatie publica a acelorași terenuri apartinand domeniului privat de interes local.

Ei bine, terenurile respective fac parte din fondul forestier!

Practic primăria a vândut pădurea orașului, ceea ce deși este ILEGAL, pe mine nu mă mai miră, dar sunt curios ce păre au cei de la Garda Forestiera și cei din Romsilva – Direcția Silvică Teleorman, scrie Consilierul local Gabriel Bulumac

topul săptămânii