27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Senator PSD, Dănuț Cristescu: „PNL-USR guvernare haotică, fără reforme, fără soluții, gargară și minciuni!

Realitatea prezentată de Guvernul Cîţu nu este şi realitatea de zi cu zi a poporului român!Indiferent de cifrele pe care acest guvern le tot aruncă cu nonşalanţă în ochii românilor, lăudându-se cu creşteri economice bombastice, românii resimt doar cum cresc preţurile la servicii, la alimente, la tot, iar puterea lor de cumpărare scade vertiginos.

Însă adevăratele cifre sunt evidenţiate în Raportul asupra inflaţiei elaborat de BNR, ediţia august 2021, în care este subliniată traiectoria mai înaltă a ratei anuale prognozate a inflaţiei pe parcursul următorilor doi ani.

În acelaşi document sunt arătate şi cauzele dezastrului economic orchestrat de Guvernul Cîţu: creşterea majoră a preţurilor produselor energetice – gaze naturale, energie electrică şi combustibili, evoluţia ascendentă a cursului Euro, scumpirea materiilor prime, majorarea preţurilor la legume şi fructe, programe guvernamentale haotice care împing rata anuală a inflaţiei în semestrul II 2021 peste valorile anticipate anterior.

Inflaţia creşte, preţurile cresc, datoriile guvernamentale cresc, în timp ce puterea de cumpărare se prăbuşeşte!

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE