-1 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu: era momentul ca și în județul Teleorman lucrurile să înceapă să se miște

Vin banii în Teleorman și odată cu ei și investițiile. Peste 1,5 miliarde de lei este suma pe care a primit-o județul nostru prin programul Anghel Saligny. Senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu se arată extrem de mulțumit de această sumă și spune că era momentul ca și în județul  Teleorman lucrurile să înceapă să se miște.

”Dragi teleormăneni, sunt în măsura să vă anunț că județul nostru a primit suma de 1.532.000.000, fonduri alocate prin programul Anghel Saligny, pentru investițiile promise de Partidul Național Liberal în campania electorală.

La nivel județean, toate comunele au primit sume de bani care să le permită implementarea proiectelor. Prin toate demersurile pe care le-am făcut, am reușit să obțin fonduri considerabile pentru județul nostru, explicând și arătând situația reală din teren, faptul că județul Teleorman a fost lăsat deseori fără fonduri pentru investiții importante, lipsindu-l așadar de dezvoltare.

Lucrările pentru alimentare cu apă, canalizare și asfaltare vor fi demarate, cel târziu, în primăvara anului viitor, după ce se vor încheia toate procedurile legale”, a declarat senatorul liberal.

Am putea avea gaze naturale și la sat

Și nu este singura veste bună. Potrivit acestuia, ”în scurt timp, vor începe negocierile pentru demararea lucrărilor de extindere a rețelei de gaze naturale în județul Teleorman, urmând să fie alocate fondurile necesare, tot prin Programul Anghel Saligny”.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE