joi, octombrie 24, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Șofer de 49 de ani depistat conducând sub influența alcoolului pe DN 51 A

Polițiștii din cadrul Poliției Turnu Măgurele au deschis un dosar penal și desfășoară cercetări în cazul unui bărbat de 49 de ani, din comuna Traian, surprins conducând sub influența alcoolului pe DN 51 A, în comuna Ciuperceni.

În dimineața zilei de 18 iulie, în jurul orei 09:00, polițiștii efectuau activități de rutină pentru menținerea siguranței traficului rutier când au oprit pentru control un autoturism. La volanul acestuia se afla un bărbat de 49 de ani, care a fost supus testării cu aparatul etilometru. Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Datorită acestui rezultat, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, necesare pentru a stabili cu exactitate nivelul alcoolemiei. În urma acestor verificări, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Poliția din Turnu Măgurele atrage atenția asupra pericolelor conducerii sub influența alcoolului, subliniind că astfel de comportamente pun în pericol nu doar viața șoferilor, ci și a celorlalți participanți la trafic. În acest sens, vor continua verificările și acțiunile preventive pentru a asigura respectarea legislației rutiere.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii