joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Sute de solicitări la ambulanță, în județul Teleorman. Cinci persoane au încercat să-și ia viața; pentru șapte persoane a fost constatat decesul

483 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 25–28 noiembrie, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției.

Exceptând transferurile interclinice și externările – 110 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 53, au fost pentru dureri abdominale și de spate

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 47 de apeluri au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, în timp ce 33 de apeluri au fost pentru cefalee.

N-au lipsit nici intoxicațiile – 8 la număr, și nici cazurile psihiatrice – 10 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, cinci persoane au încercat să-și ia viața.

De asemenea, în intervalul menționat, pentru șapte persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre patru bărbați și trei femei, cu vârste de 42 și 91 de ani, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

topul săptămânii