vineri, aprilie 12, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tâlhărie la „păcănele” în Alexandria

Un bărbat de 49 de ani, din Alexandria, își va petrece următoarea lună în arest, după ce ar fi lăsat fără bani un bărbat din aceeași localitate.

Din primele date, incidentul s-a petrecut într-o sală de jocuri de noroc de pe strada București, iar bărbatul reținut este un cunoscut al oamenilor legii, acesta nefiind nici pe departe la prima astfel de abatere.

Poliția Teleorman transmite că un bărbat de 47 de ani, din Alexandria, a alertat autoritățile în cursul zilei de vineri, 5 august, despre faptul că ar fi fost victima unei tâlharii.

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 47 de ani, în timp ce se afla în incinta unui local public din Alexandria, ar fi fost deposedat de o sumă de bani prin violență de un alt bărbat în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate, potrivit sursei citate.

În urma administrării probatoriului sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lânga Judecătoria Alexandria, barbatul de 49 de ani a fost reținut și prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior, judecătorul a dispus arestarea sa, astfel că bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman.
Bărbatul reținut i-a luat banii unuia care era la păcănele, avea și antecedente, bătuse un polițist local

topul săptămânii