8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Tâlhărie la „păcănele” în Alexandria

Un bărbat de 49 de ani, din Alexandria, își va petrece următoarea lună în arest, după ce ar fi lăsat fără bani un bărbat din aceeași localitate.

Din primele date, incidentul s-a petrecut într-o sală de jocuri de noroc de pe strada București, iar bărbatul reținut este un cunoscut al oamenilor legii, acesta nefiind nici pe departe la prima astfel de abatere.

Poliția Teleorman transmite că un bărbat de 47 de ani, din Alexandria, a alertat autoritățile în cursul zilei de vineri, 5 august, despre faptul că ar fi fost victima unei tâlharii.

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 47 de ani, în timp ce se afla în incinta unui local public din Alexandria, ar fi fost deposedat de o sumă de bani prin violență de un alt bărbat în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate, potrivit sursei citate.

În urma administrării probatoriului sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lânga Judecătoria Alexandria, barbatul de 49 de ani a fost reținut și prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior, judecătorul a dispus arestarea sa, astfel că bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman.
Bărbatul reținut i-a luat banii unuia care era la păcănele, avea și antecedente, bătuse un polițist local

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE