luni, martie 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Talibanii din Alexandria: „sunt un terorist vreau sa f…ut nevasta de politist”

A fi tanar si a-ti cauta un hobby nu e nimic in neregula, nici daca acel hobby implica muzica rap. Altminteri, multi si-au descoperit veleitatile in muzica incepand prin a face muzica..cantata. Caci asta este, in fapt, rappul, care in multe tari a devenit o veritabila cultura.

In schimb, insa, niste pustani abia iesiti din pubertate, din Teleorman, au dus acest lucru mai departe decat ar trebui.

Acestia au „lansat” o piesa muzicala al carei clip ii infatiseaza in mai multe zone publice din Alexandria, inclusiv in fata Garii din oras, ziua in amiaza mare, inarmati pana in dinti cu arme albe, cum ar fi bate telescopice si cutite, unii dintre ei cu cagule pe cap, autointitulandu-se „talibani” si „teroristi”, proferand injurii si amenintari care mai de care mai vulgare si pline de expresii violente.

Redam aici doar o parte dintre acestea, multe fiind amenintari de comitere infractiuni cu violenta, cum ar fi talharia, violul unor rude apropiate, care culmineaza cu amenintari cu moartea.

Unele dintre amenintari sunt proferate politistilor, la modul general, fara a se nominaliza vreun om al legii: „La gat iti fac buzunare”, „te dizolv in acid”, „am facut genocid” „ai clipit ai si murit, doua gloante si ai cazut la pamant” „va calc in picioare” „intru peste tine in casa, te pun jos, o * pe sor-ta” „taci in*** pana nu primesti un glont” „iti tai gatu’, nu am timp de proces” „vreau sa talharesc marfa la un trist, vreau sa * femeia la un politist” „nu promovez violenta, o instig” „va bag in carlig” sunt doar cateva dintre expresiile care apar in cele cateva minute ale unui clip postat in decursul zilei pe platforma de video „youtube”.

Din informatiile noastre, protagonistul principal ar fi un baiat de bani gata, care nu se sfiieste sa isi etaleze un bolid Mercedes de ultimul tip, de la volanul caruia ameninta cu un cutit in plin centrul Alexandriei pe cei care „vorbesc aiurea despre el”, in cateva cadre aparand cu o cagula pe fata care sa ii ascunda din acneea de pustan abia iesit din pubertate.

https://www.youtube.com/watch?v=w8Ut61eVhvQ

Spream, insa, ca melodia sa ramana la nivelul de piesa rap, care sa nu degenereze in amenintari sau fapte si in viata reala, desi in comentariile acesteia deja au aparut amenintari cu violenta care nu mai tin de sfera „parodiei muzicale” sau de cultura rap.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii