vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tânăr, prins în timp ce încerca să fraudeze examenul pentru permisul de conducere

La data de 6 iulie a.c., polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați de către polițiștii Serviciului public comunitar Regim Permise de conducere și înmatriculări vehicule Teleorman cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, o persoană ar fi încercat să fraudeze proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat următoarele: la data de 6 iulie 2023, un bărbat, de 23 de ani, a fost programat pentru susținerea probei teoretice a examenul în vederea obținerii permisului de conducere categoria B.

Având un comportament ciudat, examinatorul i-a solicitat persoanei în cauză să-i comunice dacă deține asupra sa tehnică de înregistrare și comunicare în vederea fraudării examenului, iar acesta a declarat că deține asupra sa un telefon mobil, o cameră video și un dispozitiv de comunicare în care se afla o cartelă SIM în scopul fraudării examenului. Bunurile respective au fost ridicate, în vederea efectuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de divulgarea fără drept al unor informații care nu sunt destinate publicității , urmând a se propune soluție prin Parchet.

topul săptămânii