22.3 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Teamă sau rușine?

România este o țară conservatoare în ceea ce privește atitudinea față de LGTB-iști, iar acest lucru face ca foarte puține persoane să depună declarații la organele de poliție în cazul unor agresiuni, ca să nu mai vorbim despre  acțiuni de șantaj pe care subiecții refuză să le reclame organelor competente.

În ciuda faptului că victimele  păstrează o tăcere absolută,  uneori cazurile devin cunoscute prin intermediul unor „binevoitori” din zona agresorilor.

Circulă zilele acestea niște înregistrări cu niște personaje, funcționari de stat, mai exact polițiști din județul nostru, așa cum afirmă personaje care au dorit să rămână anonime, înregistrările ziceam cu toate ingredientele de bază și pare dubios că victima tace încă, deși inițial fusese sesizat controlul intern printr-o plângere ulterior retrasă.

Cu ce preț, rămâne să aflăm în curând!

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE