27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Teamă sau rușine?

România este o țară conservatoare în ceea ce privește atitudinea față de LGTB-iști, iar acest lucru face ca foarte puține persoane să depună declarații la organele de poliție în cazul unor agresiuni, ca să nu mai vorbim despre  acțiuni de șantaj pe care subiecții refuză să le reclame organelor competente.

În ciuda faptului că victimele  păstrează o tăcere absolută,  uneori cazurile devin cunoscute prin intermediul unor „binevoitori” din zona agresorilor.

Circulă zilele acestea niște înregistrări cu niște personaje, funcționari de stat, mai exact polițiști din județul nostru, așa cum afirmă personaje care au dorit să rămână anonime, înregistrările ziceam cu toate ingredientele de bază și pare dubios că victima tace încă, deși inițial fusese sesizat controlul intern printr-o plângere ulterior retrasă.

Cu ce preț, rămâne să aflăm în curând!

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE