7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Țeapă luată de alexăndrineni de ziua națională: au mers să vadă „parada”, dar prin față le-au defilat doar bolizi de lux, preoți și politicieni.

În Alexandria, ceremonia de ziua națională, care deși a strâns sute de spectatori, s-a rezumat la o depunere de coroane, o slujba și discursuri politicianiste, totul pe fundalul mașinilor care au circulat în viteză pe stradă Dunării, care a rămas deschisă circulației în cele câteva zeci de minute care ar fi trebui să fie unele solemne.

Spectatorii pe o parte, politicienii pe cealaltă, care s-au întrecut în discursuri despre speranța și bucurie, pe fundalul unei ruine lăsate de izbeliște, a casei de cultură din Alexandria.

Iar că să fie tacamul complet, zgomotul mașinilor a fost mai puternic decât discursurile deșarte ale oamenilor politici, și, pe alocuri, chiar și decât „Deșteaptă-te, Române!”

Că să nu plece cu mâna goală acasă, asociația patronată de fosta candidată la primăria Alexandria a împărțit spectatorilor dezamăgiți steaguri tricolore și balonașe.

Aceștia vor vedea, și anul acesta, doar la TV paradă militară, acestea desfășurându-se în mai multe orașe ale țării.

În Alexandria, a fost doar paradă bolizilor pe Dunării, a vorbelor goale și a politicienilor.

La mulți ani, România!

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE