joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Teleorman: Tânăr de 25 de ani, înjunghiat cu sabia în inima, în plină stradă, Acesta a murit

Scandal monstru cu săbii, cuțite, sataruri și alte obiecte de arsenal demne de evul mediu, la Roșiorii de Vede

Conflictul a pornit după o înțelegere neonorata de căsătorie, în cadrul unei etnii neprecizate. Mai mulți oameni au fost răniți, și „ginerică” a sfârșit tăiat cu sabia și înjunghiat în inimă.

Autoritatile au ascuns cazul, desi reporterul ImpactNEWS24 a stat toată noaptea la Spitalul Județean de Urgentă din Alexandria, unde s-au adunat toate rudele implicate în conflict, flancate de forte impresionante de ordine.

Desi inclusiv un procuror și managerul spitalului au fost chemați de acasă, nimeni nu a suflat o vorbă despre gravitatea situației. În schimb, pe un site de știri deținut de o femeie foarte apropiată de conducerea poliției din Teleorman, apar detalii și imagini video neștiute de mai nimeni.

Tot aici apar poze cu cadavre , la diverse evenimente, făcute fie de polițiști, fie de pompieri, în timp ce presa care chiar se deplasează în teren este de multe ori tratată cu indiferentă sau chiar obstrucționată, atunci când cere informații la cald.

Acum, autoritățile vor trebui să explice cum este posibil ca în plină zi, într-un oraș din Teleorman, să se dueleze „etnici” cu săbii, de parcă am fi în evul mediu.

topul săptămânii