16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Teleormănean amendat și lăsat fără permis după ce a mers cu 227km/h pe un drum din Olt

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Teleorman, a rămas fără permisul de conducere şi s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost depistat la volanul unui autoturism, gonind pe un drum din judeţul Olt, cu viteza de 227 km/h,scrie realitateadeteleorman

Potrivit poliţiştilor, tânărului şofer i-a fost aplicată o amendă de 1.885 lei, iar permisul i-a fost suspendat pe 90 de zile.

„Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din județul Teleorman, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe Drumul European 70, în afara localității Fărcașele, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 227 de km/h, pe un sector de drum cu limita de 100 de km/h.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.885 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pe o perioadă de 90 de zile”, transmite IPJ Olt.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE