24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Teleormănean amendat și lăsat fără permis după ce a mers cu 227km/h pe un drum din Olt

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Teleorman, a rămas fără permisul de conducere şi s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost depistat la volanul unui autoturism, gonind pe un drum din judeţul Olt, cu viteza de 227 km/h,scrie realitateadeteleorman

Potrivit poliţiştilor, tânărului şofer i-a fost aplicată o amendă de 1.885 lei, iar permisul i-a fost suspendat pe 90 de zile.

„Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din județul Teleorman, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe Drumul European 70, în afara localității Fărcașele, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 227 de km/h, pe un sector de drum cu limita de 100 de km/h.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.885 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce, pe o perioadă de 90 de zile”, transmite IPJ Olt.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE