joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tragedia serii în Teleorman! Doi bărbați au murit pe loc și o femeie în stare gravă, în urma unui accident rutier la Moșteni

Doi bărbați și-au pierdut viața, iar o femeie a fost transportată la un spital din capitală în comă, în urma unui grav accident rutier produs, cu puțin timp în urmă, pe DJ503, pe raza localității Moșteni.


Din primele date, salvatorii au fost alertați despre faptul că un autoturism s-a răsturnat pe drumul județean menționat în jurul orei 21.00, iar la fața locului au s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje SAJ Teleorman.


IPJ TELEORMAN: În seara de 4 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, Poliția Orașului Videle a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privirea la producerea unui accident de circulație pe raza comunei Moșteni, un autoturism fiind răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle care au stabilit, preliminar, că: autoturismul condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din orașul Videle, din direcția Videle către Moșteni, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi lovit un copac aflat pe partea stângă a drumului, răsturnându-se în afara DJ 503, moment în care cei doi pasageri ar fi fost proiectați pe carosabil.

Conducătorul unui alt autoturism, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Crevenicu, care se deplasa cu auto pe sensul Moșteni către Videle, ar fi reușit să evite doar una dintre persoanele aflate pe carosabil, accidentând-o pe cea de a doua.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 50 de ani, și al unuia dintre pasageri, bărbat de 55 de ani, din orașul Videle, precum și rănirea gravă a celui de-al doilea pasager, o tânără în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate, cea din urmă fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorul celui de al doilea autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și mecanismului producerii accidentului.

topul săptămânii