duminică, mai 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Trei bărbați angajați la A.D.P, transportați la spital, în urma unui accident rutier produs în Alexandria

Trei angajați de la Administratia Domeniului Public Alexandria, au ajuns la spital, miercuri seară, după ce autoutilitara în care se aflau a fost lovită de un autoturism, pe strada Dunării din Alexandria, în zona Filatură.

Din primele date, platforma elevator pentru lucru la înălțime, în care se aflau cele trei victime, a ieșit de pe strada Meșteșugari în strada Dunării, fără ca șoferul să se asigure, și a intrat într-un un autoturism care circula regulamentar pe strada Dunării, al cărei șofer nu a putut evita impactul.

În urma accidentului, cei trei bărbați din autoutilitară au fost răniți și transportați la spital de echipajele de salvare, pentru îngrijiri medicale. Din autoturismul care circula regulamentar și în care erau trei bărbați nu au rezultat victime.

În urma accidentului, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 51 de ani, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. 

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii