joi, octombrie 24, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

Trei bărbați reținuți după ce au bătut un adolescent cu bâta la Mârzănești

Trei bărbați cu vârste de 20, respectiv 43 de ani, din Mârzănești, au ajuns în arestul IPJ Teleorman, după ce au lovit cu bâta un adolescent de 17 ani, din aceeași localitate. Din primele date, între cei patru a izbucnit un conflict spontan, în seara zilei de 15 iulie, iar adolescentul a fost lovit cu o bâtă în cap.

CITETE SI: UPDATE: Tânăr snopit în bătaie de doi indivizi la Mârzănești

”Polițiștii din cadrul Secției  Nr.1 Poliție Rurală Alexandria au dispus reținerea a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În fapt, seara zilei de 15 iulie a.c, în jurul orei 23:00, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 17 ani, din comuna Mârzănești, a fost lovit de trei bărbați de 20, respectiv 43 de ani, din aceeași localitate, cu o bâtă în cap.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă reținerea celor trei bărbați, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman”, a transmis IPJ Teleorman.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii