miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Trei noi cazuri de infectare cu coronavirus la Mereni

Autoritățile au primit rezultate pozitive la testele privind infecția cu noul coronavirus pentru trei dintre persoanele suspecte de la Mereni, cărora le fuseseră prelevate probe zilele trecute.

Astfel, în localitate numărul celor infectați ajunge la 11 și, dacă acestora li se adaugă cei patru membri ai familiei de la Tabăra Dunărica, numărul celor care au contractat noul coronavirus ajunge la 15.

Persoanele confirmate pozitiv din focarul de la Mereni sunt spitalizate la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, care primește, de marți, pacienți cu coronavirus. Cei pentru care rezultatele testelor sunt negative vor merge la domiciliu, unde vor rămâne în izolare.

După confirmarea cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2, la Mereni au fost luate măsuri suplimentare pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus.

Primarul a fost deja informat despre măsurile pe care trebuie să le ia în localitate. Acesta trebuie să efectueze acțiuni de dezinfecție repetată pe strada pe care locuiesc familiile în care au fost confirmate cazurile, dar și pe străzile limitrofe.

De asemenea, rămân înăsprite restricțiile de circulație; echipaje ale oamenilor legii patrulează constant prin localitate, astfel încât cetățenii să rămână la casele lor, riscul de transmitere a virusului fiind diminuat astfel.

topul săptămânii