marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Trei tineri din Zimnicea, reținuți pentru tâlhărie

Trei tineri din Zimnicea, sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la tâlhărie calificată, reținuți de polițiști.

Trei tineri de 18, 19 și 20 de ani au fost reținuți de oamenii legii, după ce, în noaptea de marți spre miercuri, aceștia au pătruns în gospodăria unei bătrâne din Zimnicea, de unde au furat un televizor de pe terasa casei.

Pentru că prada era prea mica, aceștia au pătruns în locuința femeii, i-au cerut bani, au agresat-o fizic și au amenințat-o cu moartea. Întrucât femeia a strigat după ajutor, cei trei s-au făcut nevăzuți.

“Polițiștii din Zimnicea au reținut trei tineri de 18, 19, respectiv 20 de ani, din localitate, care în noaptea de 05/06.05.2020, în jurul orei 00:00, ar fi pătruns în curtea locuinței unei femei în vârstă de 87 de ani din orașul Zimnicea și ar fi sustras de pe terasă un televizor. Totodată, aceștia ar fi pătruns în locuința femeii, solicitându-i bani, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia și ar fi amenințat-o cu moartea”, transmite IPJ Teleorman.

În prezent, cei trei tineri sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la tâlhărie calificată, împotriva lor fiind dispusă măsura reținerii. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii