16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

ULTIMA ORĂ Copil împușcat de polițiștii din Tulcea!

Un copil de 13 ani a fost împușcat în abdomen, din greșeală, de polițiștii din Tulcea, după ce glonțul tras de aceștia a ricoșat, au declarat surse juridice pentru G4Media. Oamenii legii urmăreau un șofer care încălcase legea.

Copilul se afla pe bicicletă în momentul în care polițiștii au tras focul. Copilul rănit a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Galați pentru a fi operat, dar după prima evaluare nu se află într-o stare gravă. Glonțul a ricoșat din pavaj în stâlp și din stâlp în abdomenul copilului.

Conform surselor G4Media, polițiștii din cadrul serviciului rutier al IPJ Tulcea au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism al cărui șofer, cunoscut că nu deține permis de conducere, nu a oprit la semnal.

La scurt timp după urmărirea acestuia, conducătorul auto a ieșit din mașină, încercând să fugă. Acesta a fost motivul pentru care un agent de poliție a tras un foc de armă în plan vertical, precum și în direcția acestuia, rănindu-l la gleznă.

Șoferului i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. În urma verificărilor, susțin sursele G4Media, s-a stabilit că polițistul a executat 10 focuri de armă (6 în plan vertical și 4 în direcția autorului).

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE