34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

ULTIMA ORĂ Copil împușcat de polițiștii din Tulcea!

Un copil de 13 ani a fost împușcat în abdomen, din greșeală, de polițiștii din Tulcea, după ce glonțul tras de aceștia a ricoșat, au declarat surse juridice pentru G4Media. Oamenii legii urmăreau un șofer care încălcase legea.

Copilul se afla pe bicicletă în momentul în care polițiștii au tras focul. Copilul rănit a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Galați pentru a fi operat, dar după prima evaluare nu se află într-o stare gravă. Glonțul a ricoșat din pavaj în stâlp și din stâlp în abdomenul copilului.

Conform surselor G4Media, polițiștii din cadrul serviciului rutier al IPJ Tulcea au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism al cărui șofer, cunoscut că nu deține permis de conducere, nu a oprit la semnal.

La scurt timp după urmărirea acestuia, conducătorul auto a ieșit din mașină, încercând să fugă. Acesta a fost motivul pentru care un agent de poliție a tras un foc de armă în plan vertical, precum și în direcția acestuia, rănindu-l la gleznă.

Șoferului i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. În urma verificărilor, susțin sursele G4Media, s-a stabilit că polițistul a executat 10 focuri de armă (6 în plan vertical și 4 în direcția autorului).

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE