24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Un copil a ajuns la spital, în urma unui accident produs pe DJ504

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, pe DJ 504, la jumătatea drumului dintre Alexandria și Lăceni.

În urma evenimentului, două persoane au suferit răni ușoare, este vorba despre conducătorul unui autoturism Logan, un bărbat din comuna Vârtoape, și o fetiță de 10 ani, din aceeași localitate.

După ce au primit ajutor medical de specialitatea, ambele victime au refuzat să fie transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria. Ulterior, părinții au decis ca minora să fie dusă la unitatea spitalicească cu autoturismul personal.

Potrivit IPJ Teleorman, șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat din comuna Poroschia, a vrut să depășească un TIR, dar nu a apreciat corect distanța față de autoturismul din față, ce se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

Ambii conducătorii au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, oamenii legii au deschi un dosar penal pentru vătămare din culpă.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE