27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Un copil a ajuns la spital, în urma unui accident produs pe DJ504

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, pe DJ 504, la jumătatea drumului dintre Alexandria și Lăceni.

În urma evenimentului, două persoane au suferit răni ușoare, este vorba despre conducătorul unui autoturism Logan, un bărbat din comuna Vârtoape, și o fetiță de 10 ani, din aceeași localitate.

După ce au primit ajutor medical de specialitatea, ambele victime au refuzat să fie transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria. Ulterior, părinții au decis ca minora să fie dusă la unitatea spitalicească cu autoturismul personal.

Potrivit IPJ Teleorman, șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat din comuna Poroschia, a vrut să depășească un TIR, dar nu a apreciat corect distanța față de autoturismul din față, ce se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

Ambii conducătorii au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, oamenii legii au deschi un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE