miercuri, octombrie 23, 2024

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

UPDATE: Cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc

În urma activităților desfășurate, ieri, 16 octombrie, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman, a fost dispusă, în trei cauze penale, reținerea a 3 persoane ( două de 21 de ani și una de 19 ani) și măsura controlului judiciar față de o altă persoană, de 19 ani, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

În sarcina a trei dintre persoane s-a reținut și comiterea infracțiunii de deținerea de droguri de risc în vederea consumului propriu.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de canabis (drog de risc), cocaină și substanță cristalină 4 MMC (droguri de mare risc), obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a persoanelor reținute, pentru 30 zile.

Reamintim că, ieri, 16 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman, au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Teleorman, în trei cauze penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat faptul că patru persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de risc (canabis), droguri de mare risc (amfetamină și cocaină), precum și substanțe psihoactive (2MMC), către consumatori din județul Teleorman și municipiul București.

Audierile s-au desfășurat la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii