marți, decembrie 5, 2023

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Urmărire că-n filme în Lãceni: șofer fară permis a făcut praf porțile propriei locuințe, încercând să scape de politie

A fost haos duminicã seara pe străzile din Lăceni, cunoscută ca „zonă crepuscularã”. Un șofer nu a oprit la semnalul regulamentar al unui echipaj de politie, care a pornit într-o cursã nebuneascã care s-a întins de la drumul județean pe ulițele înguste din sat, pline de copii care se jucau.

După minute întregi de „raliu”, șoferul a dărmat pur și simplu un gard și a intrat într-o curte, plinã cu cetățeni „neprecizați”, care au atacat echipajul de politie.

Cei doi agenți, Păun Cristian și Siteavu Costin nu s-au lasãt intimidați, unul dintre ei a ținut mulțimea furioasã la distantã iar celãlalt a alergat șoferul fugar care se apucase să escaladeze un alt gard.

S-a dovedit ulterior și de ce fugea de politie: acesta nu deținea permis pentru nicio categorie, iar curtea în care a intrat dărmând gardul era chiar a lui.

Infractorul s-a ales cu dosar penal, și numai o minune a făcut că urmărirea să nu degenereze într-o tragedie. Mai ales că nu este prima data când se întâmplă astfel de isprăvi în zona Laceni-Orbeasca, cu polițiști atacați și șoferi fară permis.

De data aceasta intervenția promptã a politiei a lãsat străzile din județ cu un pericol public mai puțin.

topul săptămânii