miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO: Accident MORTAL pe DN 52. Un tânăr de 21 de ani, găsit decedat langă mașina

Un grav accident rutier, în urma căruia un tânăr de 21 de ani, din Alexandria, și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit de mai mulți copaci,a avut loc, miercuri dimineață, pe DN52, în apropierea comunei Furculești.

Impactul a fost atât de violent încât motorul și alte piese erau împrăștiate pe zeci de metri. Deocamdată, nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

La sosirea echipajelor de poliție și salvare, băiatul nu prezenta semne vitale, fiind găsit lângă autoturism. Oamenii legii nu exclud varianta ca tragicul eveniment rutier să se fi petrecut cu multe ore îninte ca trupul neînsuflețit să fie descoperit.

Conform unor surse, acesta ar fi plecat din Alexandria, imediat după miezul nopții, dorind să ajungă la casa bunicilor din satul Moșteni, comuna Furculești.

“În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN52, în apropierea comunei Furculești, se află un autoturism abandonat, în afara părții carosabile.

Poliștiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia o persoană în vârstă de 21 de ani a decedat. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman

topul săptămânii