luni, martie 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Accident MORTAL pe DN52,doi bărbați au decedat iar o tânără de 16 ani a fost preluată de elicopter SMURD

Doi bărbați de 40 de ani, respectiv 45 de ani au decedat iar o tânără de 16 ani a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din municipiul București, în urma unui accident petrecut la ieșire din Alexandria, pe șoseaua spre Turnu Măgurele.

În tragicul eveniment rutier au fost implicate trei autoturisme, iar la fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Alexandria, cu o echipă de descarcerare, o mașină de stingere, o autospecială de transport persoane și victime multiple, precum și 2 echipaje medicale ale SAJ Teleorman.

La sosirea echipajelor de salvare, ambii bărbați erau în stop cardiorespirator iar medicii au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, viața lor nu a mai putut fi salvată. Potrivit ISU Teleorman, una dintre victime a fost prinsă în caroseria deformată a unui autoturism, fiind scoasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

Tânăra de 16 ani a acuzat dureri cervicale și lombare, dar era conștientă și cooperantă.

Conform declarației martorilor, unul dintre șoferi a vrut să depășească o mașină, dar nu a observat că din față vine un alt autoturism. Impactul a fost atât de violent încât bucăți din ambele mașini s-au împrăștiat pe zeci de metri.

În cauză oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii