joi, octombrie 24, 2024

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ANUNT ANGAJARE

spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO | Accident rutier în Alexandria: BMW intrat într-o clădire, trei tineri răniți

În această seară, în zona stației CFR din Alexandria, lângă Interex, un grav accident rutier a avut loc. Din primele informații, se pare că șoferul unui BMW a pierdut controlul asupra direcției de mers, cel mai probabil din cauza vitezei excesive.

Incidentul s-a petrecut când un tânăr șofer, începător și teribilist, a încercat să impresioneze un cuplu aflat în mașină. Conform martorilor, acesta a dorit să le demonstreze diferite manevre riscante, dar a pierdut controlul volanului. BMW-ul a intrat în plin într-o clădire, provocând daune semnificative, și apoi s-a oprit într-o mașină parcată.

În urma impactului, toți cei trei tineri din autoturism au fost răniți. Din păcate, tânăra pasageră, o minoră, a suferit răni mai grave și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul, de asemenea rănit, a ajuns la spital în stare stabilă. Cel de-al treilea pasager a suferit răni mai ușoare și a primit îngrijiri la fața locului.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a verifica dacă viteza excesivă sau alte elemente au contribuit la producerea acestuia.

Pentru detalii și consiliere privind campania ta de promovare pe IMPACTNEWS24.ro contactează: 0767.999.984

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii