28.1 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

VIDEO Accident rutier în Alexandria pe strada Cuza Vodă intersecție cu Frații Golești

Accident în Alexandria. Cu STOP-ul în față, soferiță a intrat în intersecție fără să acorde prioritate

În această dimineață, mai multe echipaje au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor, în cazul a patru persoane, victime ale unui accident de circulație.

Evenimentul a avut loc la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Frații Golești, zonă în care, din cauza mașinilor parcate la voia întâmplării, vizibilitatea este aprope zero.

Din primele informații, autoturismul care se deplasa pe strada Frații Golești a intrat în intersecție fără să se asigure.

Martorii spun că șoferița nu a schițat nici cel mai mic gest că vrea să reducă viteza și să acorde prioritate. În urma impactului, patru persoane de sex feminin, toate din autoturismul condus de șoferița vinovată, au primit îngrijiri medicale.

După acordarea primului ajutor, acestea au refuzat să fie transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria.


În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dipună măsurile prevăzute de legislația în vigoare

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE