vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Atac în stil mafiot, în Alexandria. A incendiat bolidul rivalului

Un autoturism BMW, acoperișul unei casei pe cca. 70 mp și acoperișul unei locuințe învecinate au fost distruse de flăcări, în urma unui incendiu. Potrivit anchetatorilor, focul a fost pus intenționat.

Între cele două familii de țigani ar exista un conflict mai vechi. Zilele trecute și-au aruncat cuvinte grele pe o pagină de socializare.

Unul dintre ei ar fi amenințat cu incendierea locuinței. De la vorbe până la fapte nu a mai fost decât un pas. Oamenii legii au deschis dosar penal și au un cerc de suspecți.

Nu exclude ca piromanul să fie același cu cel care, în urmă cu câteva săptămâni, a incendiat o altă casă. Tot a unor țigani.

CITESTE SI : Explozie, urmata de incendiu, langa o scoala din Alexandria.

Conform IPJ Teleorman,la data de 31 octombrie 2021, ora 22.00, polițiștii din Teleorman au fost sesizați, prin sistemul de apel unic 112, de către un cetățean, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, cu privire la faptul că, la autoturismul parcat în curtea unei locuințe, a izbucnit un incendiu.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că, la adresa indicată, în curtea locuinței, se afla parcat un autoturism, ce-i aparținea unui cetățean din municipiul Alexandria, care a fost găsit distrus, ca urmare a izbucnirii unui incendiu.

Întrucât autoturismul se afla parcat în proximitatea locuinței bărbatului care a sesizat comiterea faptei, cât și a unei locuințe învecinate, nelocuite, incendiul s-a extins la acoperișurile acestora, astfel încât au fost provocate mai multe pagube materiale, fără însă a se putea preciza prejudiciul.

Potrivit ISU Teleorman,focul a distrus un autoturism BMW, acoperișul casei pe cca. 70 mp și acoperișul unei locuințe învecinate pe aproape 10 mp.Incendiul a fost stins în limitele găsite după aproximativ o oră, de 15 pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Cauza probabilă a acestui incendiu a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, motiv pentru care evenimentul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări, urmând a fi propusă soluție legală, prin unitatea de parchet competentă.

topul săptămânii