19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

VIDEO Autotursim răsturnat în Alexandria

Un accident rutier, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe strada Negru Vodă din municipiul Alexandria.

Din primele date, se pare că în mașina care s-a răsturnat erau trei persoane, care se întorceau de la pescuit, iar la un moment dat, nu se știe încă din ce motiv, autoturismul a lovit o bordură de pe marginea străzii, după care a lovit un copac și s-a răsturnat.


În urma accidentului, una dintre persoanele din mașină, un tânăr în vârstă de 19 ani, s-a lovit ușor la cap, iar după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului a refuzat să meargă la spital. Celelalte două persoane din mașină au scăpat tefere.


La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD.
Poliția a preluat cazul, pentru a stabili împrejurările producerii accidentului rutier.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE