2.2 C
Alexandria
luni, ianuarie 30, 2023

VIDEO Bărbat din Poroschia, bătut crunt de patru agresori

Un bărbat din Poroschia a ajuns la spital, miercuri seară, după ce patru agresori au venit peste acesta și l-au bătut crunt. Soția și copiii bărbatului au fost amenințați și se tem să mai iasă afară din casă, acuzând totodată autoritățile că nu mișcă un deget.

UPDATE: Referitor la subiect și la acuzațiile aduse de familia bărbatului bătut, cum că autoritățile nu ar mișca un deget în acest caz, reprezentanții IPJ Teleorman spun, sec, că este vorba despre “un conflict spontan între doi bărbați din aceeași localitate”


Din primele date, se pare că între bărbat și agresori ar fi existat cu aproximativ trei luni în urmă o discuție în contradictoriu, care s-ar fi terminat tot cu niște lovituri încasate de acesta.

Miercuri seară, în jurul orei 22.00, bărbatul s-a trezit cu cei patru agresori la magazinul din localitate și au început să-l bată cu bâtele, înainte ca acesta să apuce să aibă vreo reacție.

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

Loviturile s-au oprit de-abia când bărbatul a fost pus la pământ.

Cei patru bătăuși s-au făcut nevăzuți, iar bărbatul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Familia bărbatului susține că autoritățile nu ar mișca niciun deget în acest caz,cu toate că certificatul medico-legal arată clar că acesta a fost victima unei agresiuni fizice, în urma căreia au rezultat numeroase echimoze și plăgi.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE