joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Biciclist lovit de o mașină, la Troianul

Un bărbat a fost lovit de o mașină, luni, în timp ce mergea pe bicicletă pe raza localității Troianul.

UPDATE: Victima, un bărbat de aproximativ 64 de ani, necooperantă, cu multiple traumatisme a fost preluată de echipajele medicale deplasate la fața locului, a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la Spitalul Județean Alexandria pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate, anunță ISU Teleorman.

Din primele informații, atât biciclistul, cât și mașina care l-a lovit circulau în direcția de mers către Spătărei, iar la un moment dat biciclistul a virat brusc stânga, șoferul mașinii nemaiputând să evite impactul.

În urma impactului, biciclistul a fost rănit, însă din primele date acesta este conștient. Bărbatul primește îngrijiri medicale de la echipajele de salvare deplasate la fața locului,


Au intervenit la locul accidentului pompierii cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și Serviciul de Ambulanță cu un echipaj medical.
Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii