16.9 C
Alexandria
marți, septembrie 27, 2022

VIDEO Biciclist lovit de o mașină, la Troianul

Un bărbat a fost lovit de o mașină, luni, în timp ce mergea pe bicicletă pe raza localității Troianul.

UPDATE: Victima, un bărbat de aproximativ 64 de ani, necooperantă, cu multiple traumatisme a fost preluată de echipajele medicale deplasate la fața locului, a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la Spitalul Județean Alexandria pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate, anunță ISU Teleorman.

Din primele informații, atât biciclistul, cât și mașina care l-a lovit circulau în direcția de mers către Spătărei, iar la un moment dat biciclistul a virat brusc stânga, șoferul mașinii nemaiputând să evite impactul.

În urma impactului, biciclistul a fost rănit, însă din primele date acesta este conștient. Bărbatul primește îngrijiri medicale de la echipajele de salvare deplasate la fața locului,


Au intervenit la locul accidentului pompierii cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și Serviciul de Ambulanță cu un echipaj medical.
Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE