16.9 C
Alexandria
marți, septembrie 27, 2022

VIDEO Bombardierul și polițiștii – curse pe șoselele din Teleorman?

O întâmplare cel puțin ciudată s-a petrecut noaptea trecută în Teleorman. Totul a început cu o mașină de poliție care stătea oprită lângă mașina unui puștan, pe strada Dunării din Alexandria.

S-au conversat ei un timp, după care la un moment dat, mașina de poliție și pustanul au pornit într-o cursă nebunească, care s-a terminat tocmai la Roșiorii de Vede.

30 de km s-a ținut puștanul după mașina de poliție, care avea semnalele pornite și circula la viteze amețitoare.

La intrarea în Roșiori, puștanul depășește mașina de poliție, iar mașina oprește semnalele, după care fiecare merge liniștit acasă.

Ne întrebăm dacă nu cumva o fi fost vreo acțiune de condus defensiv, la care presa nu a fost invitată, ori dacă se făcea reconstituirea vreunui accident.

Și normal ar fi să ne răspundă Poliția la această întrebare.

Reporterii ImpactNews24 vor fi în continuare cu ochii pe ilegalitățile care se întâmplă pe șoselele din Teleorman și le vom publica. Rămâneți aproape de noi, pentru că noi spunem lucrurilor pe nume

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE