vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO EXCLUSIV Șoferul care declara că mergea pe drumul cu prioritate a trecut pe stop cu 100KM la ora TOTUL A FOST FILMAT

Răsturnare de situație în cazul accidentului de sâmbăta seară din Alexandria, când două autoturisme Wv s-au făcut praf, unul rupând zeci de kg de beton dintr-un gard.

O fată e în stare gravă la spital și acum. Totul a fost filmat de o tânără aflata în masină șoferului vinovat, care își făcea „story” să vadă prietenele ei că se plimbă cu mârțoaga prin oraș.

CITESTE SI: Două mașini s-au făcut praf la intersecția străzilor Al. Ghica și 1 Decembrie din Alexandria

Tinerii, veniți „de la tară” să dea ture cu masină prin oraș, amatori de senzații tari, au ajuns protagoniștii unui accident grav. Șoferul, dornic să impresioneze fetele pe care le plimba, a accelerat atât de tare pedala de accelerație încât a sărit de 100 de km la oră, prin oraș.

A trecut pe STOP cu 102Km la oră, fiind la un pas să omoare oameni nevinovați.

Din fericire, daca putem spune așa, el a fost cel izbit de o mașină care circula regulamentar, nu a izbit el. Din nefericire, a băgat în spital mai multe persoane nevinovate, una fiind băgată în operație, cu splina ruptă.

Cu toate acestea, tot el ar fi mers cu tupeu la spital să determine victimele să nu aibă pretenții financiare sau legale, asta după ce la fața locului a declarat, cel puțin neoficial, că el era cel care cirucla regulamentar, fiind izbit de o masină care a trecut pe stop.

Rămâne că oamenii legii să stabilească exact cum s-a petrecut evenimentul, noi ajutandu-i inclusiv cu aceasta filmare video care surprinde țoață tetavura, până în momentul în care aibagurile explodează.

topul săptămânii