vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Fetiță de 7 ani, spulberată de un șofer vitezoman

O fetiţă de 7 ani şi-a pierdut viaţa în localitatea Bistreț din judeţul Dolj, după ce a fost lovită de un şofer care circula cu viteză. 

Camerele de supraveghere arată cum fetiţa, care mergea pe bicicletă, încearcă să traverseze un drum naţional. Este apoi lovită din plin de un şofer care vine cu viteză. Conducătorul, un bărbat de 30 de ani, nu a oprit în urma impactului şi a fugit de la locul accidentului.

Poliţiştii l-au identificat, însă, după plăcuţele de înmatriculare şi l-au prins ulterior. Acesta este reţinut pentru 24 de ore şi va fi adus, azi, la parchet, cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, scrie observatornews.ro

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

Puzzle-ul mortal rezolvat de polițiștii doljeni în doar câteva ore! În după amiaza zilei de 15.08.2021 s-a dat alarma in Dolj.

O fetița în vârstă de șapte ani care traversa strada printr-un loc nepermis, a fost spulberată de un autoturism care circula în localitatea Bistreț, cu o viteză mult peste limita legală.

Conducătorul auto nu a oprit nici macar o secundă pentru a vedea ce s-a intamplat cu fetița și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

La fața locului polițiștii au găsit o jumătate dintr-o plăcută cu numărul de înmatriculare de la un autoturism înmatriculat în Spania.

De aici a plecat investigația iar poliția a împânzit zona! În doar câteva ore a fost găsit autoturismul abandonat într-o localitate vecină, apoi și autorul.

Sincere condoleanțe familiei!

Felicitări polițiștilor pentru operativitate!

topul săptămânii