marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Focuri de armă în Alexandria; un jandarm a fost rănit, un polițist s-a ales cu uniforma ruptă

UPDATE: S-a predat unul dintre participanții la scandalul în care un jandram a fost rănit

După ce, aseară, numai unul dintre cei patru indivizi care s-au luat la trântă, la propriu, cu oamenii legii a fost încătușat, ceilalți trei făcându-se nevăzuți, în cursul zilei de astăzi unul dintre aceștia s-a predat

Un jandarm a fost rănit, în această seară, în urma unei intervenții la o adresă de pe strada Cuza Vodă din Alexandria. În aceeași intervenție, un polițist s-a ales cu haina de la uniformă ruptă.


Din primele date, se pare că oamenii legii au intervenit la o adresă de unde patru bărbați făceau live pe Facebook, în care își amenințau “dușmanii”.

Un apel la 112 a făcut ca oamenii legii să descindă la adresa de pe Cuza Vodă, iar din încăierarea iscată, în care au fost folosite inclusiv focuri de avertisment, un jandarm a fost tăiat în palmă, în timp ce un polițist s-a ales cu uniforma ruptă.


Trei dintre cei patru indivizi s-au făcut nevăzuți și sunt căutați, la această oră, de forțele de ordine.

IPJ TELEORMAN

La data de 17 noiembrie a.c., ora 18:17, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean din municipiul Alexandria, pentru a interveni la un eveniment.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică, iar în momentul în care a legitimat una dintre persoane, de sex masculin, aflată la adresa respectivă, aceasta, împreună cu alte 4-5 persoane, au devenit recalcitrante.

Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei.

În continuare, se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea situației de fapt.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii