miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO. Grav accident la Orbeasca.Trei tineri au ajuns la spital

În noapte de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Orbeasca s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări, oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Orbeasca, județul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza comunei Orbeasca, la intersecția cu strada Grădiniței ar fi efectuat manevra de întoarcere fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 20 de ani din aceeași localitate.

Conform IPJ Teleorman, în urma impactului a rezultat rănirea celui de-al doilea conducător auto și a doi pasageri din autoturismele implicate în eveniment, aceștia fiind conduși la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că la momentul producerii accidentului nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

topul săptămânii