4.7 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO Grav accident rutier pe DJ504, la Brătășani

Un grav accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite, s-a produs luni dimineață, pe DJ504, pe raza localității Brătășani.

UPDATE: În ciuda eforturilor echipajelor medicale, pentru șoferul mașinii a fost declarat decesul. Potrivit IPJ Teleorman, este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Ion Roată, județul Ialomița. Cele două victime transportate la spital, cu vârste de 21 de ani, respectiv 54 de ani, sunt tot din județul Ialomița.

Potrivit martorilor, se pare că șoferul ar fi adormit la volan, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii.

Două dintre victime au fost transportate la spital, iar ulterior și șoferul a fost deblocat, însă era în stop cardiorespirator, pentru acesta fiind începute manevrele de resuscitare.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o mașină de stingere, o descarcerare, o autospecială transport victime multiple și trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE