joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Grav accident rutier pe DJ504, la Brătășani

Un grav accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite, s-a produs luni dimineață, pe DJ504, pe raza localității Brătășani.

UPDATE: În ciuda eforturilor echipajelor medicale, pentru șoferul mașinii a fost declarat decesul. Potrivit IPJ Teleorman, este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Ion Roată, județul Ialomița. Cele două victime transportate la spital, cu vârste de 21 de ani, respectiv 54 de ani, sunt tot din județul Ialomița.

Potrivit martorilor, se pare că șoferul ar fi adormit la volan, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii.

Două dintre victime au fost transportate la spital, iar ulterior și șoferul a fost deblocat, însă era în stop cardiorespirator, pentru acesta fiind începute manevrele de resuscitare.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o mașină de stingere, o descarcerare, o autospecială transport victime multiple și trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

topul săptămânii