27.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

VIDEO La un pas de tragedie în “Valea morții” pe E70. Doar o minune a făcut să nu existe morți.

La un pas de tragedie în “Valea morții” pe E70. Doar o minune a făcut să nu existe morți.


S-a întâmplat ieri, între Vaceni și Drăgănești Vlașcă, în zi în care valorile de trafic sunt extrem de crescute pe acest tronson. Este vorba de dealul unde, preț de câteva sute de metri, se formează 2 benzi pe urcare, fiind și locul unde au murit cetățenii bulgari în acest an, sau unde a avut loc carnagiul cu motocicletă din urmă cu 10 ani.

Imaginile surprinse de o camera de bord arată un sofer cu BMW care depășește pe linie continuă, fără vizibilitate, și este la un pas să provoace un măcel.

În ultima secundă, trece pe bandă  1 de pe sensul opus, unde circulă, de asemenea o mașină. Ambele autoturisme au frânat, oprindu-se efectiv la milimetri unul de altul.

În autoturismul BMW se aflau cetățeni de etnie rromă, care au părut foarte deranjați că li se cere socoteală pentru tragedia pe care erau să o provoace.

Ne întrebăm cine oferă permise unor astfel de pericole publice.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE