marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO – O nouă zi, o altă tragedie pe drumurile din judeţul Teleorman.

Luni după amiază, echipajele de intervenţie au fost solicitate pentru a acorda ajutor unei femei din comuna Conţeşti, victima unui accident rutier.

Din primele informaţii, femeia se deplasa pe bicicletă, pe uliţele satului, moment în care, într-o intersecţie a fost lovită în plin de către o maşină.

Potrivit martorilor, la volanul maşinii se afla un tânăr ce avea permis de conducere de numai câteva luni.

Oamenii spun că maşina avea viteză iar conducătorul a intrat în intersecţie fără să se asigure. Impactul a fost atât de puternici încât victima a fost aruncată câţiva metri de la locul evenimentului.

Din cauza loviturilor la cap, femeia a intrat în stop cardio respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.

Mai mult, poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că şoferul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

La testarea cu aparatul etilotest, acesta a avut o alcoolemie de 0.32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LIVE

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unei maşini pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii