marți, mai 7, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Polițistul local din Stejaru, arestat preventiv pentru act sexual cu un minor

SOCANT! Seful politiei locale din Stejaru, acuzat ca ar fi violat o copila de 13 Ani.

UPDATE: Un bărbat de 58 de ani, din Stejaru, își va petrece următoarele 30 de zile în arest, după ce a întreținut în repetate rânduri raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, din aceeași localitate, oferindu-i în schimb diferite sume de bani. Potrivit IPJ Teleorman, oamenii legii s-au sesizat din oficiu în acest caz, iar din cercetări a reieșit că bărbatul, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora, de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, a transmis sursa citată.

Ulteior, în cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Seful Politiei locale din comuna Stejaru a fost retinut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse judiciare, acesta este acuzat ca ar fi violat o minora de 13 ani.

Din primele informatii, Calota…. ar fi intretinut relatii cu fata, fara consimtamantul ei, inca de acum an de zile.

De fiecare data, copila era amenintata cu bataia, daca va spune ceva parintilor. Zilele trecute, minora nu a mai suportat toate aceste umilinte, si a povestit totul tatalui, care a anuntat politia. Calota a fost retinut de oamenii legii, urmand ca astazi, sa fie prezentat in fata judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva.

topul săptămânii