marți, februarie 20, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Video șocant înjunghiere surprinsă de camerele video.”La Gălăteni, că-n vestul sălbatic: înjunghiat în spate și cu mușchiul mâinii secționat, poliția cercetează „loviri și alte violente.”

La Gălăteni, că-n vestul sălbatic: înjunghiat în spate și cu mușchiul mâinii secționat. În acest caz sunt efectuate cercetări pentru „loviri și alte violente.”

Cazul seamănă izbitor cu cel al familiei terorizate de o beizadea la Nenciulesti, în care individul, surprinzător sau nu, este liber.

CITESTE SI: Familie snopită în bătaie în trafic, un copil de un an și două luni a ajuns la spital cu leziuni la cap

De această dată, însă, s-a întâmplat în plină zi, iar conflictul ar fi pornit de la faptul că victima nu dorea să dea afară de la societatea comercială pe care o deține o vânzătoare cu care agresorul ar fi intrat în conflict și pe care ar fi amenințat-o că o taie dacă nu pleacă de acolo.

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

La solicitarea publicației noastre, Poliția Teleorman a avut o reacție pe acest subiect. Redăm integral punctul de vedere al IPJ Teleorman:
„Ca urmare a apariției în spațiul public a unor imagini, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul I.P.J. Teleorman, este abilitat să comunice următoarele:

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, lucrătorii Secției nr. 11 Poliție Rurală Gălăteni au fost sesizați telefonic, de către o unitate spitalicească, cu privire la faptul că, a fost adusă o persoana de sex masculin care a fost victima unei infracțiuni.
Din verificarile efectuate de polițiști a rezultat faptul că, a avut loc un scandal la o societate comerciala din comuna Gălăteni.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în seara zilei de 13 septembrie a.c., în incinta unei societăți comerciale din comuna Gălăteni, a avut loc un conflict spontan între două persoane.
În urma evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat în zona spatelui și a brațului stâng, acesta fiind transportat la o unitate medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „Lovirea sau alte violențe”, urmând a se propune soluție legală prin unitatea de parchet competentă”.

Fără să emitem judecăți de valoare și fără să facem acuzații de vreun fel, ne întrebăm dacă nu cumva legea și autoritățile nu sunt de fapt cauza acestor incidente.

topul săptămânii