2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Vizită guvernamentală cu iz electoral!

Un desant guvernamental în frunte cu viceprim-ministrul  Raluca Țurcan a poposit în județul Teleorman  într-o vizită de lucru destinată mai curând prezentării unui program de modernizare al școlilor, cu toalete ultramoderne de 66000 euro per bucată(!!!) dar fără însă a scăpa din vedere prezentarea  și verificarea pachetelor de ajutoare sosite din UE în care au fost prezentate cu lux de amănunte calitățile orezului și fluiditatea uleiului dar și modul de consum rațional al acestora.


Am rememorat timpurile post-revoluție în care admiram cu nesaț ajutoarele venite din străinătate, toaletele demnitarilor și modul înduioșător în care aceștia ne priveau de la înălțimea funcțiilor lor.

Sigur, s-au mai parafat niște contracte despre care vom afla date interesante peste câțiva ani, sigur că nu puteau lipsi laudele pentru activitatea plină de devotament a organizației locale dar tot atât de sigur e că nu s-au avut în vedere adevăratele probleme ale oamenilor de pe aceste meleaguri, enumerarea lor fiind o listă lungă de neajunsuri.

Nu am văzut astfel de abordări, ci doar mimarea unei empatii, dealtfel inexistente.
Personal, m-am simțit jignit de modul în care „boierii” s-au ocupat mai mult de imaginea de binefăcători ai teleormănenilor… ca și cum aceste ajutoare ar fi venit grație efortului conjugat al guvernanților și nu un ajutor umanitar din parte UE.

Se vor multiplica aceste vizite probabil pentru că imaginea de providențialitate a Pnl-iștilor trebuie promovată în ograda fiecărui locuitor!

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE