miercuri, noiembrie 29, 2023

PODCAST

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Zeci de angajati ai Primariei Alexandria, printre care si functionari publici- scosi in strada la impartit pliante cu Dragusin

ILEGAL sau…IMORAL?

Desi le este interzis ca, în exercitarea atribuțiilor ce le revin, să se abțină de la exprimarea sau manifestarea publică a convingerilor și preferințelor lor politice, să nu favorizeze vreun partid politic, o puzderie de angajati ai primariei, de la parcangii pana la functionari publici, au lasat „munca asidua „ din primarie, unde puneau 8 ore pe zi osul pentru bunastarea Aleaxndriei, si au iesit la impartit pliante cu Dragusin.

Abia au asteptat finalul programului, ca au si rupt usile ca sa poata sa imparta pliante cu realizarile marete ale preaiubitului primar.

De vreo doua zile, e plin de ei pe centrul pietonal, rupt de ani si vreme, si impart in stanga si in dreapta cat mai multe pliante cu chipul suav al minunatului primar Dragusin,care vrea a 4-lea mandat.

Cum nu ar fi suficient, si institutia Primariei Alexandria se implica de zor in campania politicianului Dragusin, dand share aproape ora de ora nu numai postarilor lui cu realizari, dar si clipurilor electorale si mesajelor, pe care, altminteri, le promoveaza in presa pe bani grei.

Insa de ce sa dai bani tocmai institutiei pe care o conduci sa iti faca campanie electorala, chiar daca acest lcuru este profund imoral, dar si profund ilegal?

Desi chiar cel care administreaza contul paginii Primariei, consilierul Cristi Faluvegi, spune, negru pe alb, ca este interzis Primariei sa faca campanie electorala, tot el da share postarilor PLATITE in presa ale lui Dragusin, postari politice.

Si baiatul lui, referent tot in cadrul Primariei Alexandria, implicat de zor in campania electorala, spun sursele noastre si in timpul programului de lucru, ca de cand s-a inchis cinematograful unde punea filme nu prea mai are ce face, imparte de zor, alaturi de zeci de alti angajati ai institutiei, pliante cu Dragusin.

Tot el s-ar ocupa, spun aceleasi surse, si de campania unui tanar independent, Dan Dobre, ca sa rupa voturi de la principala contracandidata a primarului, Vera Mitran Enervat la culme cand l-am intrebat ce face, ne-a raspuns ca face ce vrea.

Ne intrebam, oare, asa mare este disperarea in cadrul acestei institutii sa ramana primar Victor Dragusin?

Ce au de asuns, pentru ca, indiferent daca se schimba sau nu primarul, in Primarie trebuie sa ramana aceiasi angajati, evident, daca au fost angajati pe competente, respectand carul si normele legale.

Ne mai intrebam, de ce institutia Priamriei Alexandria face plangeri penale la politie impotriva tuturor celor pe care Primarul Dragusin ii considera ca fiind „presa ostila” ?

Ce aveti de ascuns, domnilor?

Daca pana si la chestiuni din acestea minore incalcati legea, tindem sa credem ca este ceva putred in institutia de care tineti cu dintii.

topul săptămânii