joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

12 victime din accidente rutiere, în ultimele 3 zile/ 4 șoferi prinși băuți la volan, alți 6 fără permis

Finalul săptămânii trecute a fost unul încărcat pentru polițiștii din județ care, în intervalul 13 -15 octombrie, au intervenit la peste 330 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 317 fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Mai mult, Poliția Teleorman transmite că, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat aproximativ 360 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 180.000 de lei, au reținut 45 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în ultimele trei zile, la nivelul județului au fost înregistrate șapte accidente rutiere, în urma cărora 12 persoane au fost transportate la spital. Polițiștii au întocmit dosare penale, cercetările fiind continuate sub supravegherea unităților de parchet competente.

Oamenii legii atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat 14 infracțiuni, dintre care patru pentru conducere sub influența alcoolului, iar șase pentru conducere fără permis.

Totodată, la nivelul județului s-a acționat preventiv-reactiv, în filtre rutiere, în scopul descurajării și combaterii consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii.

În perioada menționată au fost întocmite cinci dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, polițiștii răspunzând prompt solicitărilor venite din partea victimelor.

topul săptămânii