marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

24 de şoferi au rămas “pietoni”, la sfârşit de săptămână. Amenzi de 130.000 de lei şi cinci dosare penale

În ultimele 72 de ore, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor.

Astfel, în perioada 6-8 noiembrie a.c., poliţiştii au intervenit la peste 300 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 280 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112.


Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale în valoare aproximativ 130.000 de lei, au reţinut 24 de permise de conducere şi au retras opt certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii rutieri au intervenit în cazul a cinci accidente rutiere, iar cei din structurile de ordine publică au întocmit cinci dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind emise ordine de protecţie provizorii.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii