28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

VIDEO | Femeie ucisa cu bestialitate in localitatea Magura

O crima socanta a zguduit localitatea Magura din Judetul Telorman. O batrana in varsta de 82 de ani a fost ucisa cu bestialitate in acest sfarsit de saptamana.Trupul acesteia a fost descoperit intr-o balta de sange, prezentand multiple urme de violenta atat pe membre, cat si la nivelul fetei, semna ca victima a luptat pentru viata sa.

Cunoscuta in sat ca o fire mai retrasa, dar harnica, fosta carciumareasa isi rotunjea veniturile din pensie vanzand tuica localnicilor. Aceasta a avut parte de un sfarsit violent, chiar in casa acesteia de la strada principala, iar surse din ancheta ne-au confirmat ca aceasta prezenta multiple leziuni care au dus la moartea acesteia.

In sat, un individ cunoscut ca si consumator de alcool, zilier, a fost inclus in cercul suspectilor, dar politistii, care au prelevat amprente si mai multe probe de la locul crimei nu au reusit sa-l gaseasca i nacest weekend.

Au revenit astazi, luni, la el acasa, acesta locuind relativ aproape de locul crimei, l-au chemat la poarta, si, desi initial a venit, cand a vazut ca este vorba despre organe de ancheta a fugit, a luat un cutit si a incercat sa se sinucida, taindu-si gatul.

A fost oprit rapid de oamenii legii, care au solicitat interventia ambulantei. Reporterii aflati la fata locului au surprins momentul cand acesta a fost preluat de ambulanta si dus catre UPU in Alexandria, cu rani superficiale insa, desi plin de sange.

Ambulantei i-au fost necesare maxim 10 minute de la apel si pana sa ajunga la fata locului, asa ca pacientul a fost rapid stabilizat si imobilizat in vederea deplasarii la spitalul din Alexandria, iar cercetarile sunt in plina desfasurare

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE