marți, aprilie 30, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO | Femeie ucisa cu bestialitate in localitatea Magura

O crima socanta a zguduit localitatea Magura din Judetul Telorman. O batrana in varsta de 82 de ani a fost ucisa cu bestialitate in acest sfarsit de saptamana.Trupul acesteia a fost descoperit intr-o balta de sange, prezentand multiple urme de violenta atat pe membre, cat si la nivelul fetei, semna ca victima a luptat pentru viata sa.

Cunoscuta in sat ca o fire mai retrasa, dar harnica, fosta carciumareasa isi rotunjea veniturile din pensie vanzand tuica localnicilor. Aceasta a avut parte de un sfarsit violent, chiar in casa acesteia de la strada principala, iar surse din ancheta ne-au confirmat ca aceasta prezenta multiple leziuni care au dus la moartea acesteia.

In sat, un individ cunoscut ca si consumator de alcool, zilier, a fost inclus in cercul suspectilor, dar politistii, care au prelevat amprente si mai multe probe de la locul crimei nu au reusit sa-l gaseasca i nacest weekend.

Au revenit astazi, luni, la el acasa, acesta locuind relativ aproape de locul crimei, l-au chemat la poarta, si, desi initial a venit, cand a vazut ca este vorba despre organe de ancheta a fugit, a luat un cutit si a incercat sa se sinucida, taindu-si gatul.

A fost oprit rapid de oamenii legii, care au solicitat interventia ambulantei. Reporterii aflati la fata locului au surprins momentul cand acesta a fost preluat de ambulanta si dus catre UPU in Alexandria, cu rani superficiale insa, desi plin de sange.

Ambulantei i-au fost necesare maxim 10 minute de la apel si pana sa ajunga la fata locului, asa ca pacientul a fost rapid stabilizat si imobilizat in vederea deplasarii la spitalul din Alexandria, iar cercetarile sunt in plina desfasurare

topul săptămânii