marți, noiembrie 28, 2023

PODCAST

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

24 mai, Ziua Partidului Național Liberal!

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, la 146 de ani de la înființarea pardidului: „Sunt onorat că fac parte din cel mai vechi partid istoric din România.

Am ales PNL pentru că este partidul a cărui doctrină mă definește ca om: „Prin noi înșine”Astăzi, la împlinirea a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, președintele filialei Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, a declarat că liberalismul este ceea ce îl reprezintă ca om, motiv pentru care a știut, încă de la inceput, că doctrina PNL este cea în jurul căreia își va construi cariera politică.

„Avem în spate o istorie cu care ne mândrim în fiecare zi, care ne-a motivat de-a lungul timpului, indiferent de contextul politic în care ne-am aflat. Numele partidului nostru este legat de cele mai importante evenimente din istoria modernă a României și nu putem decât să ne înclinăm în fața acestui trecut glorios.Sunt onorat că fac parte din cel mai vechi partid istoric din România și, totodată, simt că am datoria morală de a urma exemplul predecesorilor noștri, de a lăsa în urmă lucruri care contează cu adevărat pentru oameni.

După 146 de ani suntem tot aici, la fel de puternici și cu aceeasi dorință de a genera file de istorie. Am ales PNL pentru că este partidul a cărui doctrină mă definește ca om:

„Prin noi înșine”. La Mulți Ani, liberali români!” a transmis senatorul Pîrvulescu.

topul săptămânii